Cărucioare pentru copii

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Copilul intră în contact cu căruciorul cel puțin două sau trei ori pe zi. V-aţi întrebat vreodată cât de multe virusuri, bacterii şi infecţii se îmbibă în tapițeria unui astfel de leagăn? Cu fiecare plimbare, aducem în casa în care trăiește copilul un număr mare de agenți patogeni de diferite boli. Pericolul crește și mai mult dacă ați cumpărat un scaun cu rotile folosit anterior de alți părinți.

Pe lângă bacilii invizibili ochiului, pe materialul căruciorului apar adesea pete de la hrana pentru copii, consecinţele schimbării scutecelor, pete de ploaie și murdărie de la animale. Și acestea nu pot fi îndepărtate întotdeauna acasă, mai ales dacă nu puteţi scoate toate husele de pe cărucior. Iar tânăra mămică are atât de multe probleme încât nu are suficient timp pentru a spăla un cărucior.

În plus, ce fel de detergent să folosiți la curățarea căruciorului? Detergentul obişnuit şi înălbitorul sunt metode prea agresive pentru lucrurile copiilor. Detergentul hipoalergenic pentru copii spală bine pantalonaşii și body din bumbac, dar nu vor îndepărta petele rezistente de la excrementele de pasăre și de suc. Este prea scump să cumperi produse chimice profesionale doar de dragul unui cărucior.

Cum să procedaţi? Contactaţi-ne pentru ajutor!

Curatarea chimica in Moldova Iceberg® vă curăța rapid și sigur căruciorul pentru copii de petele de orice dificultate:

  1. folosim doar produse chimice hipoalergenice, sigure pentru organismul sensibil al copilului, dar îndepărtăm fără urmă toate murdăriile;
  2. tehnologia noastră de curățare permite să curăţăm chiar și de astfel de cărucioare din care nu puteți scoate husele, puteți să ne aduceți pur și simplu leagănul în întregime;
  3. cu ajutorul echipamentului special efectuăm curățarea profundă a părților moi ale căruciorului de acarienii de praf și dezinfectăm materialul de bacterii patogene;
  4. nu trebuie să vă faceți griji cu privire la culoarea tapițeriei – aceasta nu se va decolora.

Căruciorul vostru va reveni perfect curat în doar câteva zile: cu un miros ușor proaspăt, fără cocoloaşe și pete și, de asemenea, fără urme de la preparatele chimice, astfel încât să puneţi fără griji copilul în cărucior imediat după primirea acestuia.

Vă recomandăm să efectuați o curățare profundă a căruciorului cel puțin o dată pe lună și, de asemenea, înainte de a vinde sau imediat după cumpărarea cărucioarelor folosite.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA SCAUNULUI AUTO PENTRU COPII
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată