Curatarea chimica a pernelor din sintepon

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Nu cheltuiţi bani pe perne noi pentru a îmbunătăţi calitatea odihnei. Mai bine apelaţi la serviciul nostru – curăţarea chimică a pernei de sintepon. Curatarea chimica in Moldova Iceberg lucrează folosind echipamente moderne, care, în combinaţie cu experienţa profesioniştilor şi a produselor de curăţare de înaltă calitate, oferă un rezultat excelent, despre care puteţi afla din recenziile de pe site-ul nostru,iar apoi vă puteţi convinge personal.

Cu noi, veţi obţine o garanţie a calităţii de îndată ce veţi forma numărul de telefon al operatorului. Suntem diferiţi de celelalte curăţătorii chimice prin grija faţă de clienţii noştri:

  • fără consecinţe ale detergenţilor ieftini;
  • personalul calificat rezolvă problema curăţării şi restaurării pernelor;
  • preţuri rezonabile, care nu resping la prima vedere.

Procedura de curăţare chimică pentru pernele de sintepon

Serviciul de curăţare a pernei include curăţarea conţinutului şi a coşului de praf, murdărie, pete şi sudoare. Întregul proces este realizat cu preparate ecologice, care garantează un somn sănătos. Procedura de curăţare chimică a pernelor de sintepon include:

  • tratament bactericid ultraviolet;
  • îndepărtarea resturilor, prafului şi murdăriei;
  • îndepărtarea cocoloaşelor formate;
  • uscarea şi pufarea materialului de umplere cu un curent puternic de aer cald;
  • schimbarea coşului;
  • schimbarea formei sau mărimii produselor.

Specialiştii noştri vor începe prin deschiderea coşului. Materialul din aceasta va fi plasat într-o instalaţie specială pentru curăţarea uscată a pernelor. În continuare, conţinutul coşului trece printr-un filtru special care filtrează praful şi resturile şi, după uscare, coşurile sunt deja umplute cu material curat. După toate procedurile de curăţare, materialul interior al pernei este dat la uscare, care trece sub presiune a aerului de până la 45-50°C, ceea ce face ca umplutura veche să fie aerisită şi pufoasă. Curăţarea pernei de sintepon se efectuează fără impurităţi chimice, puternic mirositoare, care pot provoca o reacţie alergică.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA PERNELOR DE SINTEPON
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată