Curatarea chimica a plapumei de sintepon

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Plapuma de sintepon este dificil de spălat acasă, dar este necesar să o faceţi periodic, deoarece curăţenia unei plăpumi, a unei perne sau a unei saltele este o garanţie a somnului bun şi a sănătăţii. Să nu mai vorbim de faptul că plapuma de sintepon, care pur şi simplu a stat în dulap, nu garantează o protecţie împotriva dermatitei, a reacţiilor alergice. Dar, ca să nu pierdeţi timp preţios şi energie cu o spălare dificilă acasă, vă oferim servicii de curăţare chimică de calitate.

Curatarea chimica in Chisinau Iceberg este o companie care utilizează nu doar produse de curăţare de înaltă calitate. Specialiştii calificaţi inspectează cu atenţie articolele şi selectează tipul de curăţare cel mai eficient şi sigur. De asemenea, clienţii noştri obţin un rezultat extraordinar, datorită unei anumite succesiuni de etape de curăţare a plăpumii de sintepon:

  • îndepărtarea petelor dificile,
  • curăţarea de praf grosier,
  • dezinfecţie,
  • uscare.

Indiferent de stare în care este plapuma voastră, specialiştii noştri vor efectua complexul necesar de servicii pentru a o vă reîntoarce în cel mai bun aspect posibil.

Curăţătoria chimică Iceberg oferă, de asemenea, curăţarea chimică cu vacuum a plăpumii de sintepon folosind un aquafiltru profesionist şi un filtru de curăţare cu un separator. Apropo, pentru a obţine cel mai bun efect, trebuie de realizat curăţarea chimică cu vacuum înainte de procesele complexe de curăţare profundă a plăpumii.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA PLAPUMEI DE SINTEPON
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată