Curatare chimica a scaunelor auto pentru copii

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Toate lucrurile de copii ar trebui să fie păstrate curate. Dar scaunul auto pentru copii este cel mai greu predispus la poluare. După câteva săptămâni de utilizare activă, scaunul dobândește tot felul de pete și abraziuni. Chiar dacă bebelușul dvs. nu mănâncă în timpul călătoriei, atunci timpul ia totul în propriile mâini. Și nu neglijati faptul că scaunul auto pentru copii este un transportor mare de sute de agenți cauzatori ai bolilor periculoase. Dar, în primul rind, noi recomandăm părinților să folosească serviciul nostru, care au luat scaun auto fostului utilizator.

Etapele de curăţare chimică a scaunului auto pentru copii

Curăţătoria chimică Iceberg are grijă de sănătatea tuturor clienţilor, dar acordăm o atenţie deosebită produselor pentru copii. De aceea, procesul de curăţare chimică este realizat cu produse curăţare hipoalergenice sigure şi include:

  • Îndepărtarea locală a petelor. Eliminăm murdăriile de orice dificultate cu ajutorul produselor speciale de îndepărtare a petelor.
  • Curăţarea chimică a întregului scaun. Oferim curăţenie utilizând produse testate produse de cele mai bune companii.
  • Uscarea. Specialiştii noştri au o abordare responsabilă pentru etapa finală – uscarea. Prin urmare, veţi primi scaunul auto într-o formă reînnoită, fără deformarea materialului.

Întreaga procedură este foarte rapidă, puteţi să lăsaţi scaunul şi să mergeţi la cumpărături sau alte trebuei. Şi după câteva ore veţi primi scaunul auto pentru copil perfect curat.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA SCAUNULUI AUTO PENTRU COPII
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată