Curatarea covoarelor

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Un proces laborios și complex de curățare a covoarelor necesită anumite cunoștințe și experiență. O abordare incorectă va deteriora fibrele și culoarea inițială a produsului țesut. Este necesar să se stabilească corect compoziția covorului și tipul acestuia. După aceasta, se aleg produsele de curățare corespunzătoare. Anume în acest mod lucrează curatanea chimica in Chisinau Iceberg, datorită experienței mari și dorinței de a oferi curățenie clienților noștri. Noi le-am câștigat încrederea prin înalta calitate a echipei noastre, folosirea echipamentelor moderne și produselor ecologice speciale care fac procesul de curățare chimică a covoarelor absolut sigur pentru sănătatea omului.

Etapele de curățare chimică a covoarelor – serviciile de bază ale companiei noastre

După ce ați făcut alegerea potrivită – ați comandat serviciile curăţătoriei noastre chimice, vom aduce covorul la birou, unde vor avea loc următoarele etape de lucru:

  • Inspectarea covorului. Specialistul nostru inspectează covorul pentru a alege produsele şi tehnologia corespunzătoare de curăţare a produsului textil.
  • Spălarea la maşina rotativă cu un singur disc. La această etapă, se foloseşte apă cu o soluţie de detergent reagent. Această etapă este foarte importantă, deoarece permite îndepărtarea murdăriei pe toată înălţimea fibrei covorului.
  • De asemenea, în procesul de curăţare chimică a covoarelor se folosesc produse de îndepărtare a petelor (dacă este necesar).
  • Curățarea locală. La această etapă se folosesc produse profesionale de îndepărtare a urmelor de vin, ciocolată sau alte pete dificile, dacă există.
  • Îndepărtarea murdăriei şi a produselor chimice de curăţare de pe suprafaţa covorului cu ajutorul maşinii de extracţie. Astfel, produsul devine curat.
  • Uscarea covorului. Covorul este dus într-o încăpere deschisă pentru uscare timp de câteva ore. Covorul uscat va fi strâns atent într-un rulou, ambalat într-o folie de polietilenă.

După terminarea lucrului, noi coordonăm cu dvs. ora de livrare şi vă aducem un covor perfect curat шт casa voasta. Rezultatul muncii noastre vă va bucura cu siguranţă și veți dori să lăsați un feedback pozitiv pe site-ul nostru.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

Curăţarea covoarelor
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată