Dezinfectarea contra acarieniilor de praf

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Doar într-un gram de praf de uz casnic pot trăi câteva mii de acarieni de praf – şi acesta este un lucru dovedit. Aceşti mici paraziţi, de numai 0,1 mm, trăiesc practic în orice produs textil. Este aproape imposibil să îi observaţi cu ochiul liber. Primii care află despre prezenţa lor în casă sunt persoanele care suferă de alergii: deşi aceste insecte nu muşcă oameni, dar mănâncă particule de piele şi lasă în urmă un număr de alergeni de 200 de ori mai mare decât greutatea lor. Produsele activităţii vitale a paraziţilor provoacă simultan mai multe tipuri de alergii – de la conjunctivită banală până la cel mai sever edem al feţei.

Specialiştii recomandă să luptăm contra acarienii de praf cu ajutorul curăţării umede regulate, spălării la cald şi călcării lenjeriei de pat, uscare la ger. Dar aceste reguli sunt uşor de respectat în ceea ce priveşte îngrijirea hainelor şi a produselor textile uşoare. Mult mai greu este de a îndepărta acarienii din perne, plăpumi, pături, jucării, mobilier tapiţat, perdele şi covoare. Acestea nu pot fi spălate într-o maşină automată de uz casnic şi nu pot fi călcate cu fierul de călcat simplu, iar produsele chimice obişnuite de uz casnic nu sunt întotdeauna eficiente să îndepărteze aceşti paraziţi tenaci.

Cum puteţi salva copiii şi adulţii de crizele constante de tuse, strănut şi umflarea membranelor mucoase la orice contact cu mobilierul din casă?

Curatarea chimica in Chisinau Iceberg® garantat va scoate din covoarele, textilele şi mobilierul vostru paraziţi de praf

În lupta împotriva acarienilor, folosim metode moderne de curăţare profundă:

  • spălare uscată şi umedă;
  • procesarea prin intermediul temperaturilor ridicate în maşini speciale;
  • prelucrarea cu substanţelor chimice antivegetative;
  • produse anti-alergice.

Mobilierul şi lenjeria de pat se vor întoarce la voi curate şi sigure doar în câteva zile. În plus, vor mirosi proaspăt şi în cele din urmă vă vor oferi o odihnă sănătoasă.

Vă recomandăm să daţi textilele din casă pentru prelucrare nu mai rar de 1 dată pe an şi 1 dată pe sezon, dacă aveţi persoane alergice în familie.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI DEZINFECTAREA
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată