Overlock

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Un overlock de calitate protejează covorul şi orice material textil contra dezintegrării şi zdrenţuirii marginilor, precum şi a apariţiei găurilor. Overlock-ul ajută la prelungirea duratei de viaţă a covorului cu câţiva ani. În plus, un overlock bine gândit oferă covorului un aspect elegant.

Cel mai bine de realizat procesul de tubulatură imediat după achiziţionarea unui covor nou. Chiar dacă produsul finit din fabrică are deja o astfel de procesare, o puteţi înlocui sau o puteţi consolida. În plus, un overlock este necesar dacă decideţi să tăiaţi covorul sau să schimbaţi forma acestuia pentru a îl muta într-o cameră nouă.

Cu ajutorul unui overlock puteţi oferi covorului un accent decorativ puteţi face o margine vibrantă pentru un produs cu o singură culoare sau puteţi să vă debarasaţi de o margine fără gust din fabrică.

Curatarea chimica in Chisinau Iceberg® oferă servicii rapide şi profesionale pentru overlock-ul covoarelor şi mochetelor de orice dimensiune

În activitatea noastră folosim echipamente din fabrică de tip european şi fire dure, care vor rezista mulţi ani. Overlock-ul nu se va întinde, va rezista deteriorării mecanice şi frecării zilnice rezultate în urma utilizării covorului sau păturii.

Noi putem efectua overlock:

  • pe întreaga lungime sau pentru repararea zonelor afectate în funcţie de dorinţa dvs.;
  • de orice formă de produs – pătrat, rotund, triunghiular sau combinat;
  • de orice culoare – avem în sortiment o paletă imensă de fire pentru covoare şi mochete de diferite grosimi şi tipuri;
  • orice grosime şi înălţime a fibrei;
  • înveliş dublu – în funcţie de dorinţa dvs., putem procesa dublu marginea produsului pentru o mai mare încredere în calitatea tubulaturii.

Vă recomandăm să verificaţi starea overlock-ului în timpul fiecărei proceduri de curăţare chimică.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI SERVICIUL DE TĂIERE ŞI OVERLOCK
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată