Pled pentru o persoană

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Pledul pentru o persoană este un pled individual. Probabil vă gândiți: deoarece doar dvs. îl folosiți, va fi mai curat decât unul comun pentru două persoane. Nu este adevărat. Orice pled din țesături naturale – bumbac, lână, cașmir – pot să stocheze părțile organice ale corpului nostru, părul de animale și să absoarbă transpirația pentru o perioadă lungă de timp și, prin urmare, sunt pur și simplu adorați de acarieni de praf. Pledurile din materiale sintetice absorb praful și diferite lichide, care sunt vărsate din neatenție pe țesătură, mai bine decât celelalte.

O atenție deosebită trebuie acordată curățării pledului copilului. Copilul nu poate păta țesătura cu vopsele, grăsimi, sucuri etc. Copiii adoră în mod jucăuș să înfășoare într-un pled animalele domestice, astfel pe acesta poate rămână păr, miros neplăcut și pete de la excremente. Și chiar dacă sunteți obișnuiți să spălați pledurile pentru copii acasă, din cauza spălărilor frecvente incorecte, pot apărea găuri și cocoloașe.

Curatarea chimica in Moldova Iceberg® va avea grijă de toate problemele legate de curățarea pledurilor pentru o persoană

Lucrăm cu orice tip de țesătură și pete. În timpul curățării, utilizăm tehnologii moderne de curățare, folosim echipamente și produse de model european pentru a evita deformarea formei produsului, pentru a evita contracția și cocoloașele, pentru a restabili intensitatea culorii și pentru a păstra integritatea fibrelor țesăturii.

De îndată ce pledul vostru ajunge pe mâinile specialiștilor noștri, acesta va trece prin mai multe etape:

  1. În primul rând, inspectăm cu atenție gradul de murdărie a produsului. Determinăm tipul țesăturii, caracteristicile acesteia, găsim recomandările producătorului pentru spălare, elaborăm o strategie de curățare.
  2. Începem procesarea chimică. În dependență de tipul fibrelor și petelor, putem curăța în siguranță pledul folosind metoda uscată sau umedă, eliminăm murdăria cu ajutorul produselor chimice și curățării termice.
  3. Apoi verificăm starea furniturii și a elementelor de decor.
  4. Uscăm cu atenție pledul cu ajutorul unui echipament special. Dezinfectăm fibrele țesuturilor de acarieni de praf și bacterii patogene.
  5. În plus, vom aerisi produsul pentru a-i da o aromă plăcută de prospețime.
  6. Verificăm calitatea curățării.
  7. Ambalăm produsul într-o husă igienică și îl pregătim pentru expediere.

Pledul dvs. va reveni perfect curat în doar 1-2 zile – proaspăt parfumat, fără pete și cocoloașe, acarieni și praf.

Vă recomandăm să efectuați curățarea chimică a pledurilor pentru o persoană cel puțin 2-3 ori pe an.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA PLEDULUI PENTRU O PERSOANĂ
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată