Pled pentru două persoane

Plasaţi o cerere
*şi primiţi o reducere garantată

Curatarea chimica pledului pentru doua persoane pe inalta calitate in Chisinau

Cât de des scoateţi pledul preferat de pe raft? Suntem gata să afirmăm că nu vă despărțiţi de el toamna și iarna, împărțind căldură cu jumătatea dvs. pe un pat dublu. Iar vara îl ascundeți într-un dulap sau într-o debara până la vremuri mai bune. În același timp, vă gândiți să îl spălați doar dacă are o pată de cacao, vin sau ketchup vărsat. Dar în zadar.

Pledul, la fel ca orice material textil de uz casnic, absoarbe în mod activ mirosuri și lichide, în acesta pătrunde praf, particule de piele, păr de animale etc. Mai ales, dacă este fabricat din materiale naturale – lână și bumbac. Și imaginați-vă că dvs. și membrii familiei voastre inhalați zilnic toată această micro-murdărie, înfășurându-vă în pled. E neplăcut, nu-i așa?

La domiciliu, spălarea unui pled greu pentru două persoane reprezintă aproximativ 2-3 zile de muncă grea pentru o gospodină cu o mașină de spălat obișnuită.

Există o mulțime de probleme ce țin de curățarea unui pled, de exemplu, din lână:

  • acesta poate să nu încapă în cilindrul mașinii de spălat;
  • absoarbe câțiva litri de apă și mașina de spălat pur și simplu nu îl va stoarce dacă greutatea pledului umed depășește norma sa;
  • utilizați detergentul nepotrivit și deteriorați textilul;
  • pe pled rămân crăpături, urme de detergent și apar cocoloașe.

În cele din urmă, această „spălare mare” poate deveni fatală pentru mașina dvs. În plus, este greu să usuci un pled pentru două persoane dacă locuiți într-un apartament, pur și simplu nu este suficient loc pentru a îl întinde.

Curatarea chimica in Moldova – Iceberg® oferă curățare chimică rapidă și profesională a pledurilor din orice material, fără riscuri pentru tehnica și calitatea materialelor.

Utilizăm tehnologii moderne de curățare, folosim echipamente și produse de model european pentru a evita deformarea formei produsului, pentru a evita contracția și cocoloașele, pentru a restabili intensitatea culorii și pentru a păstra integritatea fibrelor țesăturii.

Pledul dvs. va reveni perfect curat în doar 1-2 zile – proaspăt parfumat, fără pete și cocoloașe, acarieni și praf.

Vă recomandăm să efectuați curățarea chimică a pledurilor pentru două persoane cel puțin 2-3 ori pe an.

Puteti vedea de asemenea:

DE CE SĂ NE ALEGEŢI PE NOI

euro

Echipament european

him

Produse chimice de calitate înaltă

delivry

Transportarea şi livrarea gratuită a comenzii voastre

COMANDAŢI CURĂŢAREA PLEDULUI PENTRU DOUĂ PERSOANE
Plasaţi o cerere

*şi primiţi o reducere garantată