Curățarea cărucioarelor pentru copii

Copilul intră în contact cu căruciorul de minim două-trei ori pe zi. V-ați gândit vreodată câți viruși, bacterii și infecții diferite poate transporta tapițeria unui astfel de cărucior pentru copii? Cu fiecare plimbare, aducem acasă, unde trăiește copilul, o cantitate imensă de agenți patogeni ai diferitelor boli. Pericolul crește și mai mult dacă ați cumpărat un cărucior care a fost folosit anterior de alți părinți.

Pe lângă bacteriile invizibile ochiului, pe părțile textile ale căruciorului apar adesea și pete de la hrana copilului, urme de la schimbarea scutecelor, pete de precipitații și murdărie de la animale. Și nu întotdeauna le puteți îndepărta acasă – mai ales dacă nu toate husele pot fi detașate de pe cărucior. Și o mamă tânără are deja multe griji, pentru a petrece câteva ore spălând un singur cărucior.

Și apoi – ce produse de curățare puteți folosi la curățarea căruciorului? Detergentul obișnuit și înălbitorul sunt metode prea agresive pentru lucrurile copiilor. Detergentul hipoalergenic pentru copii poate face față bine bodiurilor și salopetelor din bumbac, dar petele rezistente de la excremente de păsări și suc nu le va îndepărta. Să cumperi chimicale profesionale doar pentru un cărucior este prea costisitor.

Ce să faci atunci? Apelați la noi pentru ajutor!

Curățătoria chimică din Moldova Iceberg® va curăța rapid și în siguranță căruciorul dumneavoastră de copii de pete de orice complexitate:

 1. folosim doar produse chimice hipoalergenice, sigure pentru organismul sensibil al copilului, dar în același timp îndepărtăm complet toate impuritățile;
 2. tehnologiile noastre de curățare permit procesarea chiar și a cărucioarelor de pe care nu se pot scoate husele – puteți aduce pur și simplu căruciorul întreg la noi;
 3. cu ajutorul echipamentelor speciale, efectuăm o curățare profundă a părților moi ale căruciorului de acarienii de praf și dezinfectăm țesătura de bacteriile patogene;
 4. nu trebuie să vă faceți griji cu privire la culoarea tapițeriei – nu își va pierde strălucirea.

Căruciorul dumneavoastră se va întoarce la dumneavoastră perfect curat în doar câteva zile: cu un parfum proaspăt ușor, fără scame și pete, și fără reziduuri de produse chimice, astfel încât puteți să așezați copilul în el imediat după primire.

Recomandăm să efectuați o curățare chimică temeinică a căruciorului cel puțin o dată pe lună, precum și înainte de vânzare sau imediat după cumpărarea cărucioarelor second-hand.

Vezi de asemenea:

 • Curățarea chimică a pernelor cu pene
 • Curățarea covoarelor în Chișinău
 • Curățarea plăpumilor
 • Curățarea păturilor din sintepon
 • Curățarea pernelor din sintepon
 • Overlock în Moldova
 • și alte servicii de curățare chimică.