Curățarea  plăpumilor de o persoană și jumătate

Un plăpumă de o persoană și jumătate este un plăpumă individual. S-ar putea să credeți că, deoarece doar dumneavoastră îl folosiți, va fi mai curat decât unul dublu comun. Acest lucru nu este adevărat. Orice plăpumi din țesături naturale – bumbac, lână, cașmir – pot păstra pentru mult timp particule organice ale corpului nostru, părul animalelor și absorb transpirația, motiv pentru care le iubesc atât de mult acarienii de praf. Plăpumile din materiale sintetice absorb mai bine praful și diferite lichide care se varsă accidental pe țesătură.

Trebuie să fiți deosebit de atenți la curățenia plăpumii copilului. Copilul poate nu doar să murdărească țesătura cu vopsele, grăsimi, suc etc. Copiii adoră să se învelească în plăpuma lor preferată împreună cu animalele de companie, ceea ce poate lăsa păr, un miros neplăcut și pete de excremente. Și chiar dacă ați reușit să vă obișnuiți să spălați plăpuma copilului acasă, datorită spălărilor incorecte frecvente, aceasta poate ajunge să aibă găuri și scame.

Curățătoria chimică din Moldova Iceberg® își asumă toate problemele dvs. de curățare ale plăpumilor de o persoană și jumătate

Lucrăm cu orice tip de țesătură și pete. În timpul curățării folosim tehnologii moderne de curățare, echipamente și substanțe de curățare de calitate europeană pentru a nu deforma forma produsului, pentru a evita contractarea și apariția scamei, pentru a restabili strălucirea culorii și pentru a păstra integritatea fibrelor țesăturii.

De îndată ce plăpuma dvs. ajunge în mâinile specialiștilor noștri, aceasta va trece prin mai multe etape:

 1. Mai întâi vom examina cu atenție murdăriile de pe articol. Vom determina tipul de țesătură, caracteristicile acesteia, vom găsi recomandările producătorului privind spălarea, vom dezvolta o strategie de curățare.
 2. Vom începe tratamentul chimic. În funcție de tipul de fibră și pete, putem curăța plăpuma în mod sigur fie uscat, fie umed, eliminând murdăriile cu ajutorul substanțelor chimice și a curățării termice.
 3. Apoi vom verifica starea accesoriilor și elementelor decorative.
 4. Vom usca cu atenție plăpuma folosind echipamente speciale. Vom dezinfecta fibrele țesăturii de acarienii de praf și bacteriile patogene.
 5. Suplimentar, vom aerisi articolul pentru a oferi un parfum plăcut de prospețime.
 6. Vom verifica calitatea curățării.
 7. Vom împacheta articolul într-o husă igienică și îl vom pregăti pentru livrare.

Plăpuma dvs. se va întoarce la dvs. perfect curată în doar 1-2 zile – cu un miros plăcut de prospețime, fără pete și scame, acarieni și praf.

Recomandăm să predați plăpumile de o persoană și jumătate la curățătoria chimică cel puțin de 2-3 ori pe an.

Vezi de asemenea:

 • Curățarea chimică a pernelor cu pene
 • Curățarea covoarelor în Chișinău
 • Curățarea plăpumilor
 • Curățarea chimică a pernelor din sintepon
 • Overlock în Moldova
 • și alte servicii de curățare chimică.